Orienteringsløb i og rundt om Ilskov

Herning Orienterings-klub, har været behjælpelige med at udarbejde ruter og opstætte poster i Ilskov By og området omkring Ilskov.
Du er velkommen til at downloade kortet og gå, trave eller løbe en tur i vore dejlige lokalområde.

GOD TUR

Du finder kortet her

Dette kort er en gave.   

Dette unikke orienteringskort er en gave til dig fra de organisationer og firmaer, du kan se på forsiden af ​​kortet. Vi håber, du kan på tidspunktet finde anvendelse af kortet. Ekstra kort og kontrolkort kan så længe oplaget rækker også hentet på Ilskov skole.

Orienteringsløb er for alle.

Orienteringsløb er for alle aldersklasser. Der findes både lange, korte, lette og svære baner - En rigtig familiesport. Man   er i det samme område på samme tid, men hvert familiemedlem vælger selv sin bane. Der findes også orienteringsløb på cykel (Mountainbike) og for handicappede.

Danmark vinder medaljer hvert år og vi har nogle af verdens bedste ungdomsløbere.

Sådan bruger du kortet.

Ved hjælp af kortets underskriver kan især veje og stier lede dig frem til pæleposterne, som er anbragt nøjagtig i midten af ​​hver af de indtegnede røde cirkler. 1 cm på kortet svarer til 100 meter (en foldboldbane) ude i naturen. Før du starter, vil det være godt at udvælge det antal plakat, du vil finde.

Forbudte områder.

Det er nødvendigt at gøre sig klart, når man får lov til at løbe orienteringsløb på private områder, er det med ejerens velvillige tilladelse, men der kan være visse områder, hvor vi ikke må løbe. Disse er på kortet markeret på 2 måder: Sortskraverede arealer og olivengrønne arealer (hus og have). Endvidere må der kun løbes over ”Dyrket mark” (gult med sorte prikker), hvis du tydeligt kan se, at marken er afhøstet.

Hvordan ser en post ud?

Drengene på forsiden af ​​kortet er ved at klippe en post, som består af en ½ meter høj pæl med et metalskilt med postnummer. Under skiltet sidder en stiftklemme. Med et klip i dit kontrolkort beviser du, at du har været ved posten.

Kontrolkort

Du behøver kun kontrolkortet, hvis du vil konkurrere med andre. Du kan udskrive det fra Herning Orienteringsklubs hjemmeside eller selv lave det med 2 × 2 cm tern svaret til det antal plakater, du vil besøge.

Meddelelse om beskadiget eller forsvunden post.

Hvis du opdager, at en post er beskadiget eller måske helt forsvundet, kan du give besked til Ilskov skole tlf. 9628 7630.

Hendes kan du læse mere om orienteringsløb   www.do-f.dk   og   www.herning-orienteringsklub.dk  . Herfra kan du også udskrive orienteringskortet og evt. et kontrolkort.