Guide til en tur rundt til de steder hvorfra historierne fortælles

Med denne tur kan du opleve Ilskovs historie helt tæt på og høre om naturen i området.

 Opstartshistorie

Din smartphone og app’en ‘Lyden af Ilskov’ holder øje med, hvor du er, og afspiller automatisk de små dramatiserede skuespil på præcist de steder hvor historierne udspillede sig (markeret som poster på kortet). Hør bl.a. om opdyrkningen af heden, 2. verdenskrigs påvirkning i området og telefoniens udvikling.
Hent app’en ved hjælp af QR-koderne nedenfor eller søg efter ’Ilskov’ i den app store. Historierne finder du med et orienteringskort udgivet af Herning Orienteringsklub

Klik Her

Du kan også medbringe kontrolkortet med fotos. – Kort her


De 20 fotos relaterer sig til de 20 poster og du kan derfor tage turen uden brug af smartphone. Ved hver post skal du skrive bogstavet fra det billede, der passer på posten i feltet, der svarer til postens nummer. Til sidst har du fundet kodeordet på i alt 20 bogstaver. 

Bemærk at app’en Indeholder lydbilleder i høj kvalitet og derfor kan tage lidt tid at hente ned. Dette er også afhængigt af hvor meget plads du har på din telefon. Så hav tålmodighed under installationen.
Når du tager turen skal du starte denne app’en og lige vente til GPS forbindelsen er etableret. Punkterne kan opsøges i vilkårlig rækkefølge.

Scan den øverste QR kode, hvis du har en iPhone. Den bringer dig direkte ind på App Store.

Scan den nederste QR kode, hvis du har en Android telefon. Den bringer dig ind på Google Play.

Til I-phoneTil I-phone

 

 

 

Til Android

Til Android